1.5.2011

Winda ja Wani

Wani

Wani ja Winda

Winda

Louhi vahtii pentujen "painia"


Kuten tarkoitus olikin jäi Louhin tytär Winda kotiin ja sitten muutin myös mieltäni kauppojen suhteen yhden pennun osalta ja näinollen  TULISALON WILD WANIKIY on vielä myöskin kotona. Kokemusteni mukaan malamuutin pentujen on miltei mahdotonta olla enään  yhtään energisempiä, riiviömäisempiä, korkeammalle hyppiviä, äänekkäämpiä, purevampia ja IHANAMPIA kuin näiden : ) Pentue on erittäin hyvä ja nämä kaksi pentua on erittäin lupaavia ja ihania, mutta tulevat vaatimaan paljon toimintaa. Pentueessa oli myös erityinen söpöliini, todella ihana prinsessa ja se on lähtenyt isänsä kotiin opettamaan Rantasten perheelle miten prinsessaa pitää palvella : )

Urospentua voi kysellä jos omaa suurta kiinnostusta komeaan, hyvin liikkuvaan koiraan jolle tulee erittäin energinen luonne, paljon vauhtia ja  ja komea ääni : )  Ei kerrostaloon eikä ns. "äkkinäiselle" koiran omistajalle. Voin pojan myös sijoittaa pohjois-suomeen.

2 kommenttia:

  1. Woe peeveli mitä Muhku penneleitä <3 Mahtavat luustot, väri, ilmeet ja kaikki mitä kuvista voi sanoa <3 paljon sydämiä toisille!
    -Saara- Tyrnävältä :-)

    VastaaPoista
  2. Kuulostavat ihan iskältä:D

    Rauhallinen ja kiltti ei ehkä tule ensimmäiseksi mieleen myöskään prinsessa Freyan kohdalla;)

    Paljon aktiviteetteja ja muuta ohjelmaa niin kyllä niistä ihan yhteiskuntakelpoisia kavereita tulee niinkuin isästäänkin, vaikkei se ehkä aina siltä tunnu kun se "kahelikohtaus" saa vallan d;D

    VastaaPoista