10.10.2010

Lintujahdissa

Tytär-Nana ja Äiti -Jade

Jade omisi mieluusti saaliin...

Anna se mulle

Jadella on kova riistavietti ja linnustuskin on hauskaa puuhaa,  varsinkin kun sais  linnut syödä itse : )


Viikonloppuna on käyty lintujahdissa, reissuilla mukana Jade, Nana ja Hiisi. Kamera oli mukana ja olisi tullut mukavia otoksia mutta joku unohti ottaa muistikortin mukaan joten saatiin vain huonoja kännykkäkuvia. Kanalintuja on mukavasti ja saalista tuli viikonlopun aikana akka- ja ukkoteeri. Akkateeren koirat nosti hienosti puuhun ja sieltähän se putosi.

Vähän on kieltämättä aina jännittävää malamuuttien kanssa kun saalista tulee että ehtiikö sitä edes saada talteen ennenkuin se syödään ja kuinka kiihkeästi jokainen sen haluaa itselleen ja mahdollisesti puolustaa saalista. No, ei mitään ongelmia vaan kaikki sulassa sovussa, suolistus kolmen silmäkovana tuijottavan malamuutin nenien edessä : )

  Kaikki saivat tietysti vähän maistiaisia mutta Hiisi ei syönyt sisuksista mitään ja Jade ja Nana olisivat taas syöneet liikaakin. Jade kyllä röyhkeästi varastaisi riistan vaikka käsistä ja erityisesti jänis saa sen hieman sekopäiseksi : ) Jade myös ajaa jänistä mutta onhan se touhua verrattuna beaglejen taitoihin, eli eipä ole pitkiä ajoja  : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti