13.10.2010

Jänisjahdissa

Ajosta ammuttiin jänis

Koirat tulee kaadolle

Taika

Koirat saa maksan ja sydämen

Hyvää oli!

Taika ja Noita yhdessä jänisjahdissa.  Haku kesti vajaan 10 minuuttia ja sitten raikasi komea ajo! Jänis sai kyllä kunnon kyytiä. Tunnin ajon jälkeen Pertti ampui jäniksen ja koirat tulivat pian kaadolle. Otettiin koirat kiinni vaikka virtaahan niillä olisi riittänyt ajaa vaikka yöhön asti.  Saivat sitten vielä kotipihalla peuhata Lumon, Sisun ja Hunnin kanssa.

1 kommentti:

  1. Ja oikein koppeliajot :) Pupu on selvästi vaaleampaa sorttia jo kuin täällä. Nyt kun lunta maassa ei sitten jälkiä näkynyt. Loitsu sai yksin olla lumipeitteisessä metsässä ja näkyi liikun laajuudessa outous. Vähän liian nopeasti tuli pennulle eteen tuo lumijuttu.
    Lauantaina Loitsu pääsi näkemään pupun, muttei oikein siihen reagoinut, sähköstyi vain Lallin ajohaukusta kun vierestä meni. Vielä ei luota lähteä toisen perään, vaikka satoja metrejä meneekin. Mielestäni yksin hakee hyvin (sulalla)ja ominaisuuksiltaan näyttää aidolta haulta.
    Kotona on opeteltu odottamaan omaa vuoroa, sujuu jo. Tosin nälkä on aina. Tervepäinen pentu, ja aikaa on. Minuun leimaantunut ja Lallin kanssa jo juoksevat pitkin pihoja.
    Huomenna vp, saas nähdä löytyykö jälkiä.

    VastaaPoista