15.8.2010

Tulisalon Spirit of Fire eli ihanainen Bindi





Bindi oli tänään toisessa näyttelyssään Pihtiputaalla ja sai ERIN ja VARASERTIN !!! Paljon onnea!!! Nyt alkaa tyttö olla kunnolla kehittynyt : )
Tuomari oli Tuula Savolainen ja arvostelu : Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Hyvä pää, silmät voisivat olla tummemmat. Oikean kokoiset korvat ja tilava runko. Hyvä eturinta. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät edestakaiset liikkeet. Sivuliikkeessä hyvä pitkä askel. Hyvä ryhdikäs olemus. Hyvä karvan laatu kesäturkissa. Miellyttävä käytös.

Kuulostaa ihan Bindiltä : )

Bindi oli minulle hyvin erityinen ja se onnistui kiertämään minut tassunsa ympäri ihan perusteellisesti. Sitäpaitsi Bindissä asuu tulenhenki, se on tulisieluinen ja hyvin lumoava koira josta minun oli tosiaan pentuna hyvin vaikea luopua ( alkaa olla jo krooninen vaiva ) onneksi löytyi ihanat ihmiset joille raskin tytön antaa, kiitos Elina ja Jouni Bindin hyvästä hoivasta : ) Bindi ei varmaankaan ole koira helpoimmasta päästä vaan vaatiikin omistajiltaan paljon liikuntaa ja kärsivällisyyttä... juu, meillähän on Bindin äidin tyttären tyttäriä joilla sama isä kuin Bindillä peräti kaksittain joten olen vahvasti hengessä mukana : ) nää nyt vaan on tälläsiä "vilkkaita" mutta on ne vaan niin ihania : )

1 kommentti:

  1. Rafi-veljeltä isot onnittelut Bindi-siskolle! Laittoi kyllä hymyilyttämään tuo arvostelu, sehän oli kuin suoraan Rafin saamista arvosteluista : ) Ja nuo vaaleat silmät, niistä tulee Rafillekin aina mainintaa. No, eipä ole paha puute. Kyllä näyttääkin olevan tosi paljon samaa näköä näissä sisaruksissa!

    VastaaPoista