23.8.2010

Tulisalon Golden Emperor




Kultainen "Emppu" oli Heinolan koiranäyttelyssä 23.08. ja sai ERIn, Onnea!!! Kesäturkissahan poika oli mutta hurmasi varmaan sitten muilla avuillaan : )

Emppu oli pienenä "hieman" vilkkaan sorttinen, vauhtia ei puuttunut ja jotain kivaa puuhaa piti olla kokoajan. Kuulemma on nykyään niin rauhallinen eikä ainakaan hajota mitään ; ) Vai miten se menikään... No, koiralapsi on terve kun se leikkii ja sairas jos ei hajota mitään : )

Hyvähän se on että koiralla riittää paukkuja ja energiaa. Onneksi Rantasten perhe otti tämän koirapojan perheenjäseneksi ja se saa paljon liikuntaa ja tekemistä.
Mahtava uros joka liikkuu kuin unelma ja omaa hienon rakenteen, koira joka on luotu liikkumaan, aivan ihana!!! Kiitos Empun hyvästä hoidosta!!! Kyllä me täältä vielä joku kaunis päivä lähdetään lemmenlomalle tapaamaan Emppua jonkun ihanan nartun kanssa, tahdomme lisää kultaisia pikku-riiviöitä : )

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi tästä ihastuttavan vihastuttavasta Keisarista! Emppu käyttäytyi koko näyttelyviikonlopun (Kouvola&Heinola)loistavasti (pieniä murinoita lukuunottamatta) ja sen näki nauttivan esiintymisestä. Aikataulullisesti iltapäiväkehä sopii Empulle hyvin, koska kerkesimme ajaa molempina aamuina suurimman virran pois ja sitä muuten riittää! Tervetuloa tänne etelänlämpöön,tarhassa jo odotellaankin kiihkeästi vierailuanne! ;o) T:RANTASEN LAUMA

    VastaaPoista