29.8.2010

Hiisi ja beaglenpennut






Hiisi oli tässä yksi päivä epäiltynä siilintaposta, mikä kyllä tuntui ihmeelliseltä mutta kun vainaja löytyi epäillyn hallusta... Epäilty oli kuulemma purrut siiliä päähän ( tätä ei nähty ), mutta itse kyllä ajattelin että se ollut varmaan lähinnä elvytystä ja pusuttelua jos kerran Hiisi oli asialla. Hiisi-raukka ei vaan tuntunut ymmärtävän tekonsa seurausta ja sitä miksi tytöt suhtautui siihen vähän nuivasti. Oikea epäilty paljastuikin sitten koppiin jätettyjen piikkien ansiosta ja Darahan se oli siilin saalistanut pihalta ja säilönyt mureutumaan koppiinsa josta Hiisi oli sen löytänyt. Hiisin tapana on tutkia toisten koppeja tilaisuuden tullen mahdollisten luiden varalta : )

Yleensä ehtii siilit pelastaa pihalta ja viedä metsään, tavallisesti aina kolmen aikaan yöllä. Koirat ilmoittavat niistä mutta eivät yleensä koske niihin ollenkaan ja pakkohan se on lähtä ämpärin kanssa siirtämään piikkipallot pihan ulkopuolelle ja vaikka vie kuinka kauas niin ne vikkelästi tulevat yleensä takaisin vielä samana yönä. Dara ja Luka olivat yhden yön pihalla ja silloin kävi onnettomasti tälle yhdelle raukalle.

Hiisi pääsi sitten lohdutukseksi beaglenpentujen kanssa metsään, pennut oli ihan hulluina ja juoksivat sinne tänne. Hiisi yritti näyttää ja opastaa niitä hiirensaalistuksen saloihin, mutta pennut olivat kait sitä mieltä että ristiturpa on ainoa oikea jahdattava : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti