17.11.2011

Louhi ja Winda

Louhia venytyttää...

ja venytyttää...

Winda

Winda löysi lelun

juoksentelua sorkka suussa

Winda

Winda

Winda

Louhi ja Winda

Jokohan vihdoin alkaa pakkaset ja nämä sateetkin alkaisi jo tulemaan lumena... Tänään mukava pakkassää koko päivän : ) Louhilla ei ole paras turkki tällä hetkellä vaan on kuitenkin ilmoitettu voittajanäyttelyihin, kiitos paljon Saaralle kun ottaa "urakan" hoitaakseen : ) Winda on upea, harmi kun en saanut siitä kuvaa jossa se olisi yhtä upea kuin luonnossa. Hieno neiti, ihana kerrassaan : )

Speja on alkanut syömään kuin mielipuoli, kaikki mahdollinen kelpaa... Eli siis käyttäytyy nyt ruuan kanssa kuten grönskit yleensä tai sitten mahdolliset pennut ovat aikaan saaneet tämän "ilmiön". Ensimmäisestä astutuksesta on lauantaina jo 3 viikkoa. Jännittää.

2 kommenttia:

  1. Voi että kun Tein likat on UPEITA <3 kerrasaaan! Olisin voinut ottaa Windankin mukaan hakemaan JV-titteliä ;-) Innoissaan me jo ootellaan Messarin reissua ja että saadaan IHANA Louhi ilostuttamaan meitä tänne Tyrnävälle :-) Haliterkut kaikille, ERITYISET Lunalle, Louhille & Hiisille <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos : D Winda on kyllä upea !! On tuo mamma vähän kokeneempi isoihin näyttelyihin, tosin karva harmittaa kun ei ehtinyt kasvaa riittävästi!!!

    Terveiset menee perille : D Koirat on nyt innoissaan sillä maa on vihdoinkin valkoisena, Hiisi juoksentelee sinne tänne ja nuuskuttelee lunta niinkuin ei ois koskaan sitä ennen nähnyt : )

    VastaaPoista