12.7.2011

Tytöt ja pojat

Tyttöjä

Tyttöjä

Poikia

Poikia

Pennut täyttää ylihuomenna 2 viikkoa. Kaikki on mennyt pentueen kanssa erittäin hyvin, pennut on todella suloisia: )  Niille tulee erinomaiset päät ja pigmentit ja rakenteet vaikuttaa myös lupaavilta : ) Pennut on jo nyt hyvin seurallisia ja kömpivät syliin, silmät on pian kokonaan auki : )
Luna on rauhallinen ja varma emo, ruokaa uppoaa mutta kyllä tulee maitoakin : )

Pentuja on vielä varattavissa hyviin ja harrastaviin koteihin : )

Sunnuntaina oltiin Kemin koiranäyttelyssä, Hiisi sai EH:n. Kyllä se komeana poikana sekä erinomaisesti käyttäytyvänä ja esiintyvänä olisi paremmankin ansainnut : ) Sen suuri pää ilmeisesti saa tuomarit hämilleen, nyt olisi kuonon pitänyt olla pitempi vaikka se on täydellinen. Viimeksihän Rovaniemellä sen kallo oli tuomarin mielestä aivan liian raskas : )
Kyllä malamuutilla pitää kunnon pää olla!!! Paljon on liian pitkiä ja hyvin kapeita kuonoja. Itse pidän Hiisin päätä todella upeana, se on muutenkin ihana koira  : )

Hiisi taisi olla tällä kertaa melkeimpä ainoa malamuutti joka ei väistänyt yhtään  tuomaria eikä kyykännyt yms. käsittelyssä. ( Päivän Rop- koirasta olin tuomarin kanssa samaa mieltä ) Tuomari näytti pyytävän joitakin esittäjiä myös näyttämään itse koiransa hampaat kuten tuomari teki myös Rovaniemellä Juhannuksena ( mutta kyllä sielläkin tuomari sai itse tutkia Hiisin ja Jaden purukaluston )  ja tästä tavasta en nimittäin pidä lainkaan! Kehotan tuomaria vaan itse tutkimaan mikäli minua pyydetään näyttämään koirani hampaat sillä kyllä tuomarin tulee itse tutkia koira ja  malamuutin tulee olla käsiteltävissä.

Rovaniemen poika "Messi" sai ERI:n ja SA:n mutta alkoi kilpailuluokassa elämöimään ja poistettiin ( aiheesta ) kehästä. Nuoren uroksen egoilu kaipaa hieman toimenpiteitä ja toivottavasti Messi jatkaa jatkossa uraansa yhtä hienosti käyttäytyvänä kuin mitä sen esiintyminen oli Rovaniemellä Juhannuksena .

1 kommentti:

  1. Aivan suloisia mussukoita <3 Voin vain kuvitella sen pennuntuoksun, ja sen tuhinan kun ryömivät :-) Kohta nään pienet pallerot <3

    VastaaPoista