19.7.2011

Bon Appétit

Lappilaista luomulammasta

Aputonttu Winda

Jade hautasi sorkan säästöön

Jee, eiköhän näillä pärjätä hirvenlihoihin/luihin asti : )
Koirat oli todella mielissään puhtaasta luomulihasta. Luonnonlaitumella laiduntaneista lampaista saa  koirille mahtavaa evästä. Koirien ilmeet on aina näkemisen arvoiset kun kärryn kuomu avataan ja ne näkee mitä on milloinkin "tuliaisena", ovat jostain syystä kuitenkin aina erittäin mielisteleväisiä : )
Nanaa aluksi hieman oudoksutti lampaan haju, se ja Winda ( Winda oli  kyllä heti sitä mieltä että nyt on kunnon muonaa ) ovat ainoat jotka eivät ole saaneet aijemmin kovin paljoa lammasta. Nana on aika nirso mutta hyvin maistui kun makuun pääsi. Hiisi oli onnellinen ja sisäfilee meni purematta alas : )

Grönski-Speja on välillä hieman tarkka siitä mitä syö mutta tämä oli herkkua, tulipahan selvitettyä sekin miten grönskin saa muuten kuin juoksuttamalla rauhoittumaan... no, antamalla sille pari-kolme kiloa rasvaista lampaan lihaa : ) Speja on aika hoikka edelleen joten se sai syödä niin paljon kuin tahtoi.

Pennuista tulee pian uusia kuvia, ne on ihania : ) Kunhan saadaan huomenna vielä fileet ja paistit jauhettua on pennuilla kyllä aika leuhkat eväät : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti