12.2.2011

Jade ja Luka







Isä ja tytär : )  Ei uskoisi että Luka täyttää keväällä jo 7 vuotta. Se vetää nykyisin ehkä paremmin kuin koskaan ja onkin elämänsä kunnossa.  Mahtava koira jonka veroista toista on vaikea saada. Luka on hyvin lähellä minun ihannetta malamuuteissa ja minuahan ei todellakaan koko häiritse jos muuten on kaikki OK. Onhan se ihan selvää että Lukan kokoisessa koirassa on uskomattoman paljon VOIMAA ja liikkeet, ketteryys ja terveys ei ainakaan ole koosta kärsineet.

Toivottavasti  joskus vielä saisin Lukan toisen narttujälkeläisen sillä Jade on ollut toiveitten täyttymys : ) Jadekin on täyttänyt  tammikuussa jo 4 vuotta mutta on samanlainen hulivili kuin 1 vuotiaana : )  Mahdollisesti Jadelle suunnitellaan kesäksi sen toista pentuetta... mutta kun niistä on vaan niin mahdottoman vaikea luopua ja niin tulee olemaan vaikea luovuttaa myös Louhin ja Empun pentuja aikanaan, tahtoisin pitää itse kaikki : )

1 kommentti:

  1. Kyllä ne on kaikki niin ihania! Minustakin kokoa saa olla jos rakenne on kunnossa ja näillähän on :)
    Tajusin juuri, että meillä sitten kakkoskodissa(miehen luona) pentua kannetaan pari kerrosta portaita alas monta kuukautta, kun ei ole hissiä siellä, hih hih :)

    Hyvää Ystävänpäivää koko porukalle!
    AM ja Kita

    VastaaPoista