6.11.2010

Noita jänisjahdissa

Noita ja komea jänis


Noita ajoi eilen taas mallikkaasti jänistä ja saaliina olikin oivallinen, iso pupu : ) Jänis alkaa olla valkoinen.
Jänis laitettiin riippumaan varastoon ja kaikki ovet oli visusti kiinni... mutta kun Luna ja Luka oli olleet jonkin aikaa pihalla ja menin antamaan beagleille vielä "iltasta" oli Luna ja Luka saaneet jotenkin jäniksen suljetusta varastosta ja ovi oli auki. Jänis oli huolellisesti jaettu ja se oli keskeltä poikki kuin ois tarkasti puukolla leikattu : )  Luka oli kuninkaan oikeudella ominut takapään ja Lunalla oli etupää : ) Siinä meni meidän paisti mutta tuleehan niitä varmaan vielä. Jade oli poissa tolaltaan moisen vääryyden takia ja sai sitten "hyvitystä" lehmän sorkan muodossa vaikka ennemmin se kyllä olisi jäniksen syönyt : )

2 kommenttia:

  1. Komea on pupu, mutta niin myös koira.
    Pannaan nyt muistiin Loitsun eka ajo: 5kk 19 pvä ;) tiiä milloin jatkoa seuraa kun lunta tulee, ei kyllä vierasta sitäkään. Kuvia tulee, kunhan saan ovi suiten toimimaan. P.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, komea se on tuo Noita, oisko isän peruja : ) Pitää ensivuonna käyttää muutamissa näyttelyissäkin neitiä. Hieno suoritus Loitsulta, mahtavaa!!! Meillä on Lumon kanssa tuohon vielä pitkä matka : ) Lunta on ja pakkasta -15. Talvi tuli kertaheitolla.

    VastaaPoista