14.11.2010

FI MVA Tulisalon Icy Charm

FI MVA Tulisalon Icy Charm

Ihana Louhi tänään Jyväskylän KV-näyttelyssä ERI & PN2 & SERT & VACA ja FI MVA!
Kiitos Louhin esittämisestä, hyvästä hoidosta ja erinomaisessa fyysisessä kunnossa pitämisestä Rantasten perheelle! Kolme sertiä tuli sitten peräkkäisistä KV-näyttelyistä joissa kaikissa oli paljon malamuutteja esillä.
Tätä koiraa onkin ilo esittää ja ylpeänä kasvattaja voin sanoa että Louhissa yhdistyy kyllä upealla tavalla hyvin kaunis ulkonäkö, hyvä terveys, ihana luonne ja kun siitä vielä käyttöönkin on niin kertakaikkiaan mahtava pakkaus : ) Ihastuttava Seidi-sisko joka on sertiä vaille valio sai myös ERIN.

12 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea Louhin valioitumisesta !!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos oikein paljon!!! Rapsutukset ja halit Joikulle ja Windylle : )

    VastaaPoista
  3. Onnittelut koko laumalle komeaan Louhi-tytön MVA:n jodosta!!! Ei harmittanut yhtään vaikka Seidi ei tähllä kertaa pärjännytkään yhtä hyvin. Oli ilo katsella niin kaunista malamuuttinarttua. Harmi vaan kun emme hoksanneet ottaa Seidistä ja Louhista yhteiskuvaa. Hoksasimme vasta kotimatkalla, että meillähän oli kamera mukana:)Jännitimme varmaan niin, että valokuvauskin unohtui. No ehkäpä tapaamme vielä uudelleen. Terveisiä myös Louhin ja Empun tosi mukavalle perheelle :)

    VastaaPoista
  4. Paljon kiitoksia : ) Seidi on ihastuttava tyttö joten nappaa varmasti viimeisen sertinsä tuota pikaa : ) Onnea tuleviin näyttelyihin ja terveiset teille kaikille!!!

    VastaaPoista
  5. Onnea valioitumisesta Louhille, ja Daralta terkut koko laumalle!

    VastaaPoista
  6. Lämmin kiitos onnitteluista! Halit Daralle ja terveiset kaikille!

    VastaaPoista
  7. Wau, onnittelut Louhille! On se nätti tyttö!

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea Louhille! Onkohan Louhille ja Empulle odotettavissa palleroita talven aikana...?
    T: AM ja Kita

    VastaaPoista
  9. Louhille ja Empulle toivotaan yhteistä pentuetta alkuvuodelle 2011. Odottelemme juoksun alkamista joulu/tammikuussa. Pentueessa yhdistyy niin paljon ihania koiria kummankin vanhemman puolelta että pentue on kyllä unelmieni täyttymys : )

    VastaaPoista