12.9.2010

Metsäretkellä ja uusia suunnitelmia






Metsässä oltiin tänään useampi tunti. Vähän liian lämmin keli malamuuteille mutta Nana ja Hiisi vietti kuitenkin muutaman tunnin ilmeisesti jäniksen perässä. Jade ei ollut kokoaikaa nuorten matkassa vaan tuli joksikin aikaa meidän luokse. Oli todella kuumissaan mutta onneksi vettä löytyi metsäojista. Vähän jännättiin että saako koiria tälle päivälle ollenkaan pois metsästä kun vain Jadella oli tutkapanta. Jade kävi sitten etsimässä nuorison ja päästiin kotiin : )

Eilen lähti pentuja uusiin ja erittäin mukavan oloisiin koteihin, kaikilla perheillä olikin jo malamuutti ennestään kotona : ) Onnea matkaan pikku-riiviöitten kanssa : ) Lita etsii vielä arvoistaan kotia, oikea aarre ja ihanuus sekin on : )

Louhi lähti etelään "näyttelylainaan" ja ainakin pari näyttelyä olisi tarkoitus katsastaa, kiitos paljon Rantasten perheelle!!!

Samalla reissulla mahdollisesti saamme alulle loppuvuodesta KAUAN haaveilemani mahtavan pentueen! Tulevassa pentueessa saan yhdistettyä haluamani suvut sekä minulle tutut ja aivan ihanat koirat!!! Pennut tulevat olemaan jo kolmannen sukupolven omia kasvatteja sekä äidin että isänkin puolelta!!!

Emä on Tulisalon Icy Charm eli "Louhi" jonka lonkat A/A kyynärät 0/0 ja silmät OK. Näyttelystä Louhilla on SERT, ROP ja CACIB. Isä tulee olemaan ( jos tulevat terveystulokset on OK ) Tulisalon Golden Emperor eli mahtava Emppu. Empulla on ERI näyttelystä tähän mennessä. Toivottavasti poika on virheetön pian tehtävissä terveystutkimuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti