9.10.2011

Bindi ja Hiisi

Tehotyttö Bindi

Bindi

Hiisi ja Bindi

Hiisi

Hiisi
Nova

Nova


 Hiisi on ollut Reisjärvellä lemmenlomalla ihanan tyttösen Bindin kanssa. Astumiset ovat sujuneet erittäin hyvin ja toiveissa olisi pentuja Joulukuun alussa.

Pentue on hyvin kiinnostava, sukutaulu:  BINDI & HIISI
Olen toivonutkin näiden linjojen yhdistymistä ja tietysti suvuissa on paljon tuttuja ja rakkaita koiria. Erityisesti toivon Novan perimän jatkuvan sillä se oli koira joka jätti todellakin tassunjälkiä sydämeen. Ihana, ylpeä ja ylväs "karhunhaukkuja". Nova ei tuntenut käsitettä pelko tai periksi antaminen ja sillä oli tehokas ja väsymätön ravi ja kokoisekseen se liikkui kuin gaselli.

Onneksi Bindi on perinyt äidiltään paljon hyviä ominaisuuksia kuten myös isältään joka on todella sosiaalinen ja kiltti poika, pienehkö mutta tyypiltään oikea ja liikkuu erittäin hyvin. Bindi itse on ihastuttava tyttö, energinen, iloinen ja tarmokas. Se on mielestäni rakenteeltaan erinomainen ja sillä on näyttelystä VASERT ja valitettavasti myös yksi HYL koska tuomari ei pitänyt lainkaan siitä että sillä on valkoinen merkki lapojen päällä !!! Bindihän ei ole ns. värivirheellinen vaikka tuomarista sattui niin tuntumaankin : ) Myös Novalla oli valkoinen täplä eikä kukaan tuomari maininnut siitä mitään ja onhan niitä nyt koirilla tärkeämpiäkin asioita joita syynätä näyttelyssä ja rotumääritelmähän ei edes "kiellä" merkkejä mutta näyttelytuomareitakin on monenlaisia ja kannattaakin ottaa nämä näyttelytouhut toisinaan huumorin kannalta : )

Hiisihän on kiltti ja rauhallinen nallekarhu ja sen suku on myös erinomainen.

Pennuille tulee hyvät turkit, niistä voi tulla myös aavistuksen kookkaita ihanne korkeuteen nähden mutta ovat kuitenkin todennäköisesti erittäin ketteriä ja rakastavat toimintaa ja liikkumista, näistä saa oivan kaverin kaikenlaisiin vetoharrastuksiin. Kasvattajan yhteystiedot löytyy ALMAn pentueet sivulta, eli pentue täyttää myös rotujärjestön jalostusvaatimukset .

Meillä on kotona  vielä yksi Hiisin ja Lunan urospentu vailla kotia, poika etsii näyttelyistä kiinnostunutta ja harrasvaa kotia!

3 kommenttia:

  1. Heissan syksyisestä Tyrnävästä :-) Täällä pennut sen kuin kasvaa ja ovat AIVAN MAHTAVIA tapauksia <3 Siellä on kaunis Bindi neitonen, vaan kohta rouva, toivotaan!!! Nyt peukut pystyyn terveelle ja kauniille pentueelle; mutta eihän Hiisiltä muuta voi odottaakkaan ;-)) Oikein nautinnollisia, ja mieluiten KUIVIA syyskelejä sinne Teille kaikille; Lunta odotellessa :-)

    VastaaPoista
  2. on ne Sussu noi teijän koirat ihania!! hiisi on edelleen mun lemppari kuwan perusteella mut windakin on tosi ihana ja kaikki muut!! kunpa näkis noi ihanuuet joku päiwä ihan livenä!!<3<3 t:piiku

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista!!!
    Ollaampa Piiku yhteydessä! Haen sut kattomaan ihanuuksia joku päivä tässä alkutalvesta : )
    Onhan se tuo Hiisi aika hurmuri vaikka ite sanonkin : )

    VastaaPoista