24.6.2011

Speja







HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!!

Uudet kuvat  Spejasta! Toivottavasti Spejalle tulee pentuja, vielä ei voi olla tiineydestä varma mutta vatsalinja on aavistuksen pudonnut, jos oikein tarkkoja ollaan!!!

Grönlanninkoira on mahtava rotu!!! Ehkä on ollut rodun etu se että se on harvinainen ja sitä pidetään hyvin vaativana jolloin se on säilynyt pitkälti muuttumattomana  nykypäiviin asti, vaikka se onkin yksi vanhimpia koirarotuja maailmassa. Mielestäni rotuja ei muutenkaan pitäsi sitoa tiukkoihin värivaatimuksiin yms. eikä mihinkään muihinkaan "pilkunviilaus" juttuihin sillä kyllä nykykoirien ongelma on geenipoolin ja monimuotoisuuden  väheneminen ja suuria ongelmia onkin monilla roduilla. Toivottavasti edes grönlanninkoira säilyy sellaisena kuin mihin se on aikojen saatossa luonnollisesti muovautunut, tätä ominaisuutta pitää kunnoittaa ja yrittää ylläpitää alkukantaisia ominaisuuksia.  

Rodusta ja tulevista  pennuista voi kysellä mikäli tämä upea rotu kiinnostaa ja kokee voivansa tarjota arktiselle koiralle oikeat olosuhteet ja rodunomaista toimintaa!!!
Tulevan pentueen tiedot: Sukutaulu, Speja ja Attu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti