15.1.2011

Jade, Nana ja Hiisi

Nana ja Hiisi

Alkaa olla jo luntakin

Jade, Nana ja Hiisi

Hiisi

Hiisi, muskelikuono : )


Eilen oltiin muutaman koiran kanssa metsässä ja osan kanssa käytiin 5-7 km vetolenkkejä. Tänään näyttääkin pakkasmittari taas -30 ja on hieman liian kylmää... Koirille luvassa pihalla jolkottelua ja "sisävuorot" että jokainen saa olla sisällä. Ruokaa reilusti ja siinähän ne pakkasetkin menee. Luka ei kyllä vielä tätä pakkasta pidä minään, makaa rentona pihalla mutta onhan sillä tuota turkkiakin : )

Seuraavaksi hieman jalostusasiaa:

Hiisi TULISALON ICY ANTARCTIC on ilmoitettu uroslistalle alkutalvesta ( ei näy siellä ) ja se on saatavana jalostukseen.
Nisse EASTERN HILL KAMOTIK KAYOK on  myöskin saatavana jalostukseen, sen silmät on peilattu jo kolmannen kerran terveiksi, hyvä jälkeläisnäyttö.
Luka FIN MVA V-05 TANANA CHINOOK on myös varteenotettava vaihtoehto. Luka on upea, hyväluonteinen, terve ja erinomainen vetokoira ja jättänyt upeita jälkeläisiä.

Pojat on saatavana terveille ja hyväluonteisille nartuille joilla on minulle OK sukutaulut.

2 kommenttia:

  1. Voi Hiisi! Se on kyllä unelma-malamuutin näköinen, pidän sen naamasta ja ilmeestä, joka on veikeä ja lempeä. Toivottavasti Hiisin upeusgeenejä siirtyy myös seuraaville pennuille, ja siirtyyhän niitä, kun ovat Louhin kanssa molemmat niin upeita :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon kehuista : ) Hiisi on kyllä mainio otus! Hiisiä ei ehkä voi sanoa kovin karskiksi mahti-urokseksi mutta se on söpö, kiltti ja niin on kyllä siskokin : ) Louhi on hieman energisempi ja yleensä sinnikkäämpi noissa vetotouhuissa. Tänään Hiisi kyllä yllätti positiivisesti vetämällä todella hyvin tuolla Kemijoen jäällä hyytävän purevassa viimassa, hieno poika : ) Ehkä se tykkää vähän haastavammasta säästä.

    VastaaPoista