16.7.2010

Kuningatar







Tuiki tavallinen pyörälenkki päivittäin käytetyllä reitillä mutta otin huvikseen kamerankin nyt mukaan vetolenkille. Joskus on tullut kännykällä otettua muutama kuva lenkeiltä mutta ensimmäistä kertaa kamera mukana. Jade aloitti tämänpäivän lenkitykset, oisko ollut jotain vähintään kuutisen kilsaa Jadella tänään. Meillä koirat vetävät ja sitä kyllä vaadinkin koiriltani. Juuri muita kuin vetolenkkejä ei tehdäkkään paitsi pentujen, tiineiden tai sairaslomalaisten kanssa. Käytännön syistäkin on koirien pakko olla vetäviä sillä käydään usein päivässä lenkkiä kymmenien kilometrien matkoja, mutta mikäpä siinä on köröteltäessä kyydissä : ) Metsässä on sitten vapaana juoksutukset erikseen ja mahdolliset kaupunki/tapahtuma vierailut joista koirat kovin pitävät.

Jade oli kerran täpötäydellä juna-asemalla ja nautti täysin siemauksin, kaikki nämä ihmiset täällä ihan häntä varten, ihanaa!! Junaan olisi tosin halunnut myös mennä ja oli sitten pientä protestointia ( mölinää ) kun ei saanut tahtoaan periksi : )


Kuningatar Jade oli sitä mieltä että kuvaaminen on yliarvostettua ja aiheuttaa turhaa matkan hidastumista ja tokihan kaikki kukkaset suorastaan kalpenee ( kuin löytämämme valkoinen kissankello ) Kuningattaren säteilyn rinnalla : ) Onneksi Jade ei itse huomio karvalähdöstä kärsinyttä kultaista turkkiaan mutta tuomari sen varmaan näyttelyssä huomioi senkin edestä : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti